۱۳۹۸ مرداد ۸, سه‌شنبه

مجاهد شهید مجتبی آغداقی


مشخصات مجاهد شهید مجتبی آغداقی
محل تولد: تبريز
تحصیلات: ديپلم
سن: 25
محل شهادت: تبریز
تاریخ شهادت: 1367

بدون شکوه ای از زخم گردباد ستم 
به خاک دشت فتادی 
ولی به هر کجا که برد باد، یاد تو را 
نگاه می کنم آنجا 

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ مرداد ۲, چهارشنبه

مجاهد شهید عبدالرضا کریم‌زاده


مشخصات مجاهد شهید عبدالرضا کریم‌زاده (عبدی)
محل تولد: تبريز
شغل: ليسانس
سن: 36
تحصیلات: لیسانس تکنولوژی
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 1367

عبدالرضا کریم‌زاده (عبدی) از سال1349 فعالیتهای سیاسیش را آغاز کرد. در سال50 در ارتباط با مجاهدین ، دستگیر شد و به‌مدت 3سال در زندانهای قصر و قزلحصار بود. پس از آزادی از زندان در سال53 از کشور خارج شد . ابتدا به انگلیس و سپس آمریکا رفت. 
بعد از قیام ضدسلطنتی، از‌جمله پایه‌گذاران انجمن دانشجویان مسلمان آمریکا ‌ـ‌ هوادار مجاهدین بود و مدتی نیز مسئولیت آن را به‌عهده داشت. عبدی همواره در آرزوی شرکت در خط مقدم نبرد بود و بارها تقاضای اعزام به منطقه را داشت. یک‌بار در یکی از تقاضانامه‌هایش نوشت: 
«…‌(می‌خواهم) وظیفهٌ خود را در امر ‌پاکسازی لکهٌ ننگ خمینی از صفحهٌ تاریخ به انجام برسانم. بی‌شک فقط در آن‌صورت است که اگر چنان‌چه "عبدی"ای باقی بماند به درد وظایف برتر و حقهای برتر نیز خواهد خورد. خدایا مرا یاری کن که بر‌آن‌چه به زبان و قلم می‌رانم متعهد باشم و در راه آزادی خلق و رهایی انسان، "سرباز" و "سربدار" مؤمنی برای راه مسعود و مریم باشم و این‌چنین خواهد بود… 26تیر65».
مرداد65 به منطقه اعزام شد. پس از سازماندهی در واحدهای نظامی در 3رشته عملیات شرکت داشت. در عملیات آفتاب و چلچراغ نیز دلاورانه جنگید.سرانجام در عملیات کبیر فروغ جاویدان، عبدی با تمام وجودش به میدان رزم شتافت، در خلق صحنه‌های شکوهمند آن سهیم شد و با شهادت قهرمانانه‌اش به جاودانه‌ها پیوست.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ تیر ۲۷, پنجشنبه

مجاهد شهید عزیز عزیزی


مشخصات مجاهد شهید عزیز عزیزی
محل تولد: تبريز
سن: 24
تحصیلات: متوسطه
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 1367

عزیز عزیزی از طریق یکی از اقوامش با سازمان آشنا شد. از اوایل سال58 به‌صورت حرفه‌یی شروع به کار کرد. میلیشیایی پرشور در شهر تبریز بود که در برابر حمله‌های چماقداران خمینی ایستادگی می‌کرد. 
چند‌بار خانهٌ آنها مورد هجوم پاسداران و عوامل سرکوب ارتجاع واقع شد. در سال59 و در دوران همین فعالیتهای سیاسی و افشاگرانه 2بار دستگیر شد و هر بار به مدت چند هفته به زندان افتاد. بعد از 30خرداد60، به مقاومت مسلحانه پیوست و مخفی شد. در چند تهاجم انقلابی علیه مهره‌ها و مراکز سرکوبگر رژیم شرکت داشت. 
پس از آن اقدام به تشکیل هستهٌ مقاومتی به‌نام راه حنیف کرد. در اردیبهشت سال62 از تبریز به تهران رفت و توانست با سازمان ارتباط برقرار کند. در مرداد62 عازم منطقه شد و فعالیت انقلابی خود را ادامه داد. 
عزیز رزمنده‌یی پرشور و مجاهدی خستگی‌ناپذیر بود. در چندین عملیات شرکت کرد و تجارب گرانبهایی به‌دست آورد. با تأسیس ارتش آزادیبخش در یکانهای رزمی سازماندهی شد و در چندین عملیات از‌جمله آفتاب و چلچراغ شرکت داشت. آخرین فراز زندگی انقلابی او در عملیات فروغ جاویدان بود که در جریان سلسله‌یی از درگیریها و نبردها، تعدادی از نیروهای مزدور خمینی را به‌هلاکت رساند و خود در اوج قلهٌ شرف و افتخار به‌شهادت رسید. مجاهد قهرمان عزیز عزیزی فرزند دلاور مردم تبریز پس از یک دهه مبارزهٌ انقلابی چهره در خون کشید و راه رهایی خلق را با خون خود روشنایی بخشید.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ تیر ۱۸, سه‌شنبه

مجاهد شهید باقر غلامی


مشخصات مجاهد شهید باقر غلامی
محل تولد: مراغه
شغل: -
سن: 20
تحصیلات: متوسطه
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 1367

باقر غلامی در سالهای پس از انقلاب با آشنایی با مجاهدین، در مدرسه به فعالیت سیاسی پرداخت. در سال۶۱ دستگیر و روانهٌ زندان گردید. در سال۶۴ خود را به پایگاههای سازمان در منطقه رساند. سپس طی سه مأموریت موفق شد ارتباط تعداد دیگری از هواداران سازمان را برقرار کند و آنها را به منطقه بیاورد. 
در سال۶۶ وارد یکانهای رزمی شد و در چندین رشته عملیات از‌جمله عملیات عین‌خوش، آفتاب و چلچراغ قهرمانانه جنگید. سرانجام قدم به میدان نبرد نهاد و «به کهکشانی ملحق شد» که خود چشم‌انداز پر‌شور آن را، رقم زده بود: 
«…‌حال که این وصیت‌نامه را می‌نویسم سرشارم از زندگی، زندگی را دوست دارم. هرگز تسلیم مرگ نخواهم شد و تا پای جان برای زنده ماندن خواهم جنگید. و اگر شبی در گرماگرم نبردی پرشکوه شهادت سراغم آمد، سخت در آغوشش خواهم کشید. زیرا که گاهی اوقات باید برای زنده ماندن مرگ را نیز پذیرفت. اما شما هرگز گمان نبرید که من از میان شما رفته‌ام، نه. من زندگی ابدی یافته‌ام. مرا در صفیر گلولهٌ یارانم بجویید و در اشکها و لبخندهای خلق. به دریایی پیوسته‌ام که هیچ زوالی در آن نیست، به کهکشانی ملحق شده‌ام که تا دنیا دنیاست ‌پرتو خواهند افکند و بر انسان راه را نشان خواهد داد. شهادت زندگی است، گامی فراتر از زیستن. تفنگم در گوشهٌ اتاق انتظارم را می‌کشد. دیگر جای درنگ نیست، باید رفت. با یاران عهد بسته‌ایم که امشب بر فراز کوهستان آتشی جاودان برافروزیم. مردم در آن‌سوی دشتها به انتظار طلوع خورشید نشسته‌اند». وصیت‌نامه ـ ۹اسفند۶۶

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ تیر ۱۷, دوشنبه

مجاهد شهید اکبر عزتی عبدالجبار


مشخصات مجاهد شهید اکبر عزتی عبدالجبار
محل تولد: تبريز
تحصیلات: ديپلم
سن: 19
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 1367

اکبر عزتی‌عبدالجبار از دوران انقلاب ضدسلطنتی، تحت تأثیر محیط خانواده‌اش با نام مجاهدین آشنا شد. در دوران مقاومت مسلحانه در سالهای نوجوانیش خودجوش به فعالیتهای تبلیغی به نفع سازمان پرداخت و هرچه بزرگتر می‌شد، عزمش برای مبارزه جزمتر می‌شد. 
در سال۶۵ پس از خروج از کشور به سازمان وصل شد. اوایل سال۶۷ خود را به منطقهٌ مرزی رساند و در یکانهای ارتش آزادیبخش سازماندهی شد. اگرچه عمر تشکیلاتی او بسیار کوتاه بود، اما طی همین مدت نشان داد که میلیشیایی پرشور، رزمنده‌یی دلیر و جنگاوری باجسارت است. در صحنهٌ عملیات پرتحرک و بی‌باک بود و با مهارت سلاحهای مختلف را برای تهاجم به دشمن به کار می گرفت. اوج جنگاوری این رزمندهٌ دلیر مجاهد خلق در حماسهٌ کبیر فروغ جاویدان بود. 
به نقل از یکی از همرزمانش : «…‌روز سه‌شنبه ساعت۷ صبح به سمت یالهای تنگهٌ چهارزبر حرکت کردیم… تا ساعت۱۱.۵ ظهر در این محل درگیر بودیم و توانستیم با وارد کردن تلفات زیاد،دشمن را به سمت یالها فراری دهیم. یکی از قهرمانان این نبرد مجاهد شهید اکبر عزتی بود. او در این صحنه با تمام قدرت و تهاجم خودش می‌جنگید. بی.کی.سی را برداشته بود و دشمن را در چپ و راست جاده درو می‌کرد. اگرچه جثه‌اش کوچک بود ولی بی.کی.سی را به آسانی حمل می‌کرد. بعد از دو ساعت درگیری درحالی‌که روی جاده مزدوران دشمن را زیر رگبار گرفته بود، تیری به قلبش اصابت کرد و به‌شهادت رسید».

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ تیر ۱۴, جمعه

مجاهد شهید نسرین آقاجانی گاوگانی


مشخصات مجاهد شهید نسرین آقاجانی گاوگانی
محل تولد: تبريز
تحصیلات: ديپلم
سن: 23
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 1367

نسرین آقاجانی گاوگانی در سال 58 در حالی که دانش آموز 15ساله ای بود، با مجاهدین آشنا شد. در انجمن دانش آموزان مدرسه اش در تبریز، در کسوت یک میلیشیای پرشور به فعالیت پرداخت. پس از 30خرداد سال 60 دستگیر شد و مدتی را در اسارت به سر برد. سپس اقدام به تشکیل هسته مقاومت کرد و از طریق گرفتن پیامهای رادیویی به فعالیتهایش ادامه داد. بر اثر ضربه ای که به این هسته وارد شد، ارتباطش با سازمان قطع گردید. سرانجام توانست در سال 66 از مرز خارج شود و خود را به سازمان وصل کند.
رفتن او به منطقه همزمان با تشکیل ارتش آزادیبخش بود. نسرین به عنوان یک رزمنده مشتاقانه خواهان شرکت در یکانهای رزمی شد. همواره برای شرکت در عملیات بی تاب بود و در کسب آموزشهای نظامی و رزمی سخت می کوشید. آخر او خود در وصیت نامه اش نوشته بود:
«... تنها و تنها راه نجات و رهایی از چنگال خمینی جلاد قرار گرفتن در صفوف مجاهدین خلق و برداشتن سلاح و مبارزه مسلحانه است. تا روزی که خورشید پرفروغ آزادی و یگانگی اجتماعی در سرتاسر میهن غرقه به خون ما بدرخشد.
من نیز همانند دیگر خواهران و برادرانم در مبارزه با دشمن ضدبشری سلاح برگرفته ام و تا آخرین قطره خونم در راه رسیدن به فردایی روشن و عاری از ظلم و اختناق خواهم جنگید. در این راه از دادن جان ناچیزم دریغی ندارم زیرا یقین دارم که تمامی خونهای ریخته شده به هدر نخواهد رفت. همه این خونها در مسعود و مریم گره خواهد خورد و خواهد جوشید و به بار خواهد نشست...». وصیت نامه - 27خرداد 1367
نسرین دلیر با رزم و شهادت قهرمانانه اش در فروغ جاودانه شد.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ تیر ۱۱, سه‌شنبه

مجاهد شهید محمد آقاجانی


مشخصات مجاهد شهید محمد آقاجانی
محل تولد: مرند
تحصیلات: دانشجو
سن: 34
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 1367

محمد آقاجانی در سال 58 فعالیت خود را در چارچوب انجمن دانشجویان مسلمان ترکیه آغاز کرد. عمده فعالیتش کار تبلیغی - سیاسی برای ترویج مواضع مجاهدین بود. در سال 60 چندین بار به عنوان پیک سازمان به داخل کشور رفت و آمد کرد و مدارک و پیامهای مخفی را مبادله نمود.
از نیمه سال 62 در بخشهای پشتیبانی و تدارکاتی و همچنین ستاد تبلیغات مجاهدین در خارج کشور مسئولیتهای مختلفی به عهده داشت. بعد از عزیمت رهبری سازمان به جوار خاک میهن، محمد نیز به منطقه مرزی منتقل شد و تا قبل از سازماندهی در تیپهای رزمی در سال 67، از کادرهای ارزشمند نهاد آرشیو در رادیو صدای مجاهد بود. در روزهای آمادگی ارتش آزادیبخش برای عملیات فروغ جاویدان بسیار خوشحال بود و در وصیت نامه اش در روز 31تیر 1367 نوشت:
«... در این شرایط که ارتش آزادیبخش هر روز بر تهاجمات خود بر رژیم ضدبشری خمینی می افزاید... دشمن ضدبشری و محافل ارتجاعی و امپریالیستی در وحشت از اعتلای مقاومت سراسری هر روز نقشه جدیدی می کشند که آخرین آن قبول صوری قطعنامه 598 است. اما غافل از آن که فرزندان مجاهد و مبارز این مرز و بوم عادت کرده اند همیشه با فدا و خون راه باز کنند و تمامی نقشه ها را نقش بر آب کنند...
باز ولی گرچه غم افزون شود
راه به شبگیر پر از خون شود
شعله ز افلاک ببارد به سر
روید در هر قدمی نیشتر
باز به راه تو روانیم ما
در ره عشق تو همانیم ما«

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

مجاهد شهید نادر آسی


مشخصات مجاهد شهید نادر آسی
محل تولد: اهر
تحصیلات: ابتدایی
سن: 29
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 1367

«... تنها راهی که برای سرنگون کردن این رژیم ضدبشر می بینم، راه مجاهدین است یعنی مبارزه مسلحانه و پیروی از مسعود.
خدایا از تو سپاسگزارم که مرا یاری کردی تا چنین راهی را انتخاب کنم. من با تمام وجود سازمانم را درک کردم. سازمانی که توسط بنیانگذار کبیر محمد حنیف نژاد پی ریزی شده و در حال حاضر همچون «مسعود و مریم« در راس آن قرار دارند.
پس خدایا کمکم کن که وظیفه ای را که در مقابل آنها دارم به جا بیاورم.
بعد از انقلاب ایدئولوژیک، به این نتیجه رسیدم که برای مبارز ماندن باید هر چه بیشتر وحدت و یگانگی با سازمان داشته باشم. این قانونمندی مبارزه است وقتی که یک طرف خمینی است و یک طرف مجاهدین ...». وصیت نامه - 18اردیبهشت 1365

نادر آسی در سال 58 با سازمان آشنا شد و فعالیتش را در ارتباط با بخش محلات شروع کرد. در تظاهرات 30خرداد 60 حفاظت از تظاهرات را بر عهده داشت. بعد از 30خرداد در تیمهای عملیاتی سازماندهی شد. در دیماه 60 دستگیر شد اما بعد از 10روز توانست قهرمانانه از چنگال دژخیمان فرار کند. پس از آن به تشکیلات سازمان وصل شد و در تیرماه 62 به منطقه اعزام شد. وی بعد گذراندن دوره هنگ آموزشی در واحدهای نظامی توظخانه سازماندهی شد. مدتی نیز در قسمتهای پشتیبانی کار می کرد. در عملیات مریوان و پیرانشهر شرکت داشت و دلیرانه جنگید.
سرانجام آخرین حماسه زندگی انقلابیش را در نبرد فروغ جاویدان رقم زد و به کهکشان جاودانه فروغهای آزادی پیوست.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید